BuyRely is developed in
collaboration with ING

BuyRely. Maakt het leuk.

Dag gedoe. Welkom grote aankoop.

13 juni 2017

Consumentenbond adviseert BuyRely

Bij grote aankopen is het gebruikelijk dat een aanbetaling wordt gedaan. Aanbetalingen, ook gedeeltelijke aanbetalingen, zijn niet zonder risico's.

Lees meer
01 mei 2017

BuyRely helpt Zeeuws Vlaanderen verduurzamen

Zeeland wordt steeds groener. Inmiddels zijn er twee zonne-energie-cooperaties gestart. De eerste in Groede, de tweede in Sluis-Breskens. En als het aan de initiatiefnemers ligt, stopt het daar niet bij. In verschillende andere gemeentes in Zeeuws Vlaanderen worden vergelijkbare plannen uitgerold. 

Lees meer
17 maart 2017

Nieuw! BuyRely dienstverlening nu ook voor lokale energieprojecten.

Lokaal zonne-energie opwekken? Wilt u zelf een postcoderoosproject beginnen? Neem contact op met BuyRely om te kijken hoe wij u daarbij kunnen helpen

Samen met “Maak onze regio duurzamer” heeft BuyRely succesvol het eerste postcoderoosproject afgerond. Voor de investeringsbijdragen van de deelnemers heeft de coöperatie gebruik gemaakt van BuyRely. Deelnemers worden lid van de coöperatie zodra ze hun investeringsbijdrage hebben voldaan op de speciale ING BuyRely rekening. De gelden worden pas vrijgegeven nadat het project is afgerond.

 

Lees meer
21 december 2016

BuyRely lanceert plug-in voor webshops

Steeds meer consumenten doen hun boodschappen online. Eten, kleding en cadeaus: zelfs de Sint shopt tegenwoordig meer online dan in fysieke winkels. Die trend is ook zichtbaar in de zonnepanelensector. Steeds meer groothandels bieden hun producten aan in hun webwinkels. Dat bespaart een hoop papierwerk, tijd en moeite voor zowel de groothandel, als de installateur.

Lees meer
23 december 2016

Merry X-mas and a Happy NY!

Het BuyRely team wenst iedereen een hele fijne kerst en een voorspoedig nieuwjaar! 

Lees meer
05 oktober 2016

BuyRely maakt nieuwe connecties op Vakbeurs Energie

De eerste dag van de Energie Vakbeurs is voorbij en was meteen een zeer vruchtbare dag voor BuyRely!

Lees meer
28 september 2016

De consumentenbond over aanbetalen van zonnepanelen

De consumentenbond noemt BuyRely als risicoloos tussenstation voor aanbetalingen bij grote aankopen. Een aanbetaling is niet wettelijk verplicht, maar in sommige gevallen stelt een leverancier dit als voorwaarde om tot levering over te gaan.  De hoogte van de aanbetaling volgens de algemene voorwaarden mag nooit meer dan 50% van het totaalbedrag zijn.

 

Lees meer
15 september 2016

Registreer gratis en bezoek onze stand op 4, 5 of 6 Oktober 2016 - Hal 6, E082

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. 

 

Lees meer
02 september 2016

BuyRely gaat naar de beurs!

Bezoek onze BuyRely stand op de Vakbeurs Energie 4 t/m 6 oktober! De vakbeurs - gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing – is een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Lees meer
22 augustus 2016

Samenwerking met groothandel Navetto

Navetto, de groothandel in zonne-energie, biedt een compleet assortiment voor de installateur: producten in combinatie met kennis en expertise. Navetto’s droom is om de energietransitie te versnellen, met schone energie, decentraal opgewekt vanaf uw eigen dak.

Lees meer
17 augustus 2016

Moeite met het in kaart brengen van de kosten voor de aanschaf van zonnepanelen?

Uit onze markt- en klanten feedback blijkt dat consumenten in de oriëntatiefase voorafgaand aan de aankoop van zonnepanelen informatie zoeken omtrent service, prijs en kwaliteit. Informatie wordt verkregen via Internet en/of het bezoeken van informatiebijeenkomsten. Maar waar vind je als consument de relevante informatie waar je naar op zoek bent?

Lees meer
26 juli 2016

Nieuwe samenwerking Vos Energie Groep Oldenzaal

Ook de Vos Energie Groep ondersteunt nu BuyRely en biedt onze service kosteloos aan bij de klant.

Lees meer
13 juli 2016

BuyRely zoekt Accountmanager

Ben je een team-player en wil je ons komen versterken? 

Lees meer
02 juni 2016

Zonnepanelen weer goedkoper

Milieu Centraal meldt dat de prijs van zonnepanelen blijft dalen (persbericht vandaag). De afgelopen vijf jaar is deze met bijna een kwart gedaald. Dat blijkt uit een prijsinventarisatie van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

 

 

Lees meer
17 mei 2016

Launching partner Solarclarity promoot BuyRely

Wij zijn verheugd te melden dat Solarclarity onze online payment service actief promoot richting haar klanten. Solarclarity, een van onze launching partners, is een internationale groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige zonnestroomproducten.

Lees meer
12 mei 2016

Samenwerken met Stichting Garantiefonds ZonZeker

De zekerheden van een grote partij, echter met de service en kwaliteit van een kleine installateur!

Lees meer